Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Lundbergs förvärvar i Stockholm

Publicerad: 19 mars 2014, 11:13

Fastighets AB L E Lundberg har förvärvat fastigheten Fikonträdet 13 på Kungsholmen i Stockholm. Säljare är AFA Fastigheter.


Ämnen i artikeln:

L E Lundberg

Fastigheten består av cirka 1 850 kvadratmeter kommersiell yta och är belägen på Södra Agnegatan 29 på östra Kungsholmen.

– Fikonträdet 13 är en intressant kommersiell fastighet som ligger i anslutning till våra befintliga fastigheter på Kungsholmen och passar mycket bra i vår förvaltning, säger Fastighets AB L E Lundbergs vd, Peter Whass.

Förvärvet görs i en bolagsaffär. Lundbergs tillträder fastigheten den 1 april 2014.

Lundbergs förvärv av fastigheten är intressant när man ser till att bolaget nyligen annonserat efter en driftingenjör och i samband med det skrivit att man står ”… inför en vidare expansion i Stockholm…”

I ett samtal med Fastighetsnytt säger Lundbergs vd Peter Whass att bolaget tycker Stockholm är en intressant marknad och att köpet är ett led i att stärka närvaron på Kungsholmen där man redan har två fastigheter i närområdet.

– Vi tittar naturligtvis på intressanta objekt och det som är viktigt är huruvida det passar vår organisation och om fastigheten är i bra skick, säger Peter Whass.

Lundbergs systerbolag Hufvudstaden är en stor aktör på Stockholms fastighetsmarknad men Peter Whass anser inte att man trampar in i systerbolagets domän.

– Vi jobbar med vår bit och de jobbar med sin bit.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fastighets AB L E Lundberg

Ämnen i artikeln:

L E Lundberg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.