Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Landén ny ordförande i Specialfastigheter

Publicerad: 16 mars 2018, 09:03

Bild: Specialfastigheter

Eva Landén kommer föreslås som ny styrelseordförande vid Specialfastigheters kommande bolagsstämma. Landén är idag vd för Corem Property Group och även styrelseledamot i Klövern.


Ämnen i artikeln:

Eva LandénSpecialfastigheter

– Jag ser mycket fram emot att ta över ordförandeförandeskapet i Specialfastigheter. Under mina snart fyra år som styrelseledamot har jag följt hur bolaget utvecklats och jag vet att det finns en växande marknad för de fastigheter och tjänster som Specialfastigheter erbjuder, säger Eva Landén.

Ägaren föreslår också tillskott av två nya ledamöter, Åsa Wirén och Wrik Tranaeus. Åsa Wirén är senior rådgivare på Bonnier AB och har tidigare styrelseerfarenhet. Erik Tranaeus föreslås väljas in som ägarens representant i styrelsen och skulle då ersätta Ulrika Nordström. Han har under det senaste året varit till förordnad i styrelsen i samband med Ulrika Nordströms föräldraledighet.

Vidare kommer Jan Berg, Carin Götblad, Mikael Lundström, Maj-Charlotte Wallin och då Eva Landén föreslås för omval till styrelsen.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.