Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Kungsleden säljer i Västsverige

Publicerad: 31 maj 2016, 05:01

Poppeln 7 i Vänersborg.

Foto: Kungsleden.

Kungsleden har avyttrat två fastigheter i Västsverige till Stenvalvet för 59 miljoner kronor. Fastigheterna i fråga är kontorsfastigheterna Poppeln 7 i Vänersborg och Länsstyrelsen 1 i Mariestad samt obebyggda fastigheter i Vänersborg, Pilen 2-7.


Ämnen i artikeln:

MariestadKungsleden FastigheterStenvalvet FastigheterVänersborg

Kungsleden har avyttrat två fastigheter i Västsverige till Stenvalvet för 59 miljoner kronor. Fastigheterna i fråga är kontorsfastigheterna Poppeln 7 i Vänersborg och Länsstyrelsen 1 i Mariestad samt obebyggda fastigheter i Vänersborg, Pilen 2-7. Poppeln 7 omfattar 7 700 kvadratmeter kontorsyta medan Länsstyrelsen 1 omfattar 5 100 kvadratmeter. Pilen 2-7 används idag som parkeringsplatser, enligt ett pressmeddelande.

Fastigheterna som av Kungsleden ses som icke-strategiska säljs för en köpesskilling strax över deras bokförda värde och frånträde sker 13 juni. Kungsleden lämnar nu Vänersborg och Mariestad och har därmed verksamhet i 64 kommuner.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.