Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Kungsleden överklagar sannolikt

Publicerad: 25 oktober 2013, 13:35

Något beslut om huruvida Kungsleden kommer att överklaga Kammarrättens dom i de sex så kallade BV-mål som Fastighetsnytt har rapporterat om har inte tagits. Enligt vd Biljana Pehrsson kommer bolaget dock sannolikt att ansöka om prövningstillstånd i Högsta förvaltningsdomstolen.


Ämnen i artikeln:

Biljana PehrssonKungsleden Fastigheter

– Jag tror det, svarade Biljana Pehrsson när Fastighetsnytt frågade henne efter Kungsledens presentation av bolagets kvartalsrapport för tredje kvartalet på fredagsförmiddagen.

Vidare frågade Fastighetsnytt om de fastigheter bolaget äger som ligger utanför de nydefinierade fokusregionerna, det vill säga i landets mindre orter, och enligt Biljana Pehrsson kommer dessa på sikt att avyttras.

– Vi arbetar kontinuerligt med att optimera vår portfölj och säljer fastigheter som inte passar i vår nya strategi eller där vi ser att vi själva inte kan tillföra ytterligare värde, säger hon.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.