Fredag07.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Kungsleden lämnar ytterligare två städer

Publicerad: 1 April 2016, 06:15

Midgård 12.

Foto: Kungsleden.

Kungsleden säljer tre fastigheter i Köping och Norrtälje till Sterner Stenhus och Genova Propery Group för totalt 97 miljoner kronor. I och med försäljningarna lämnar Kungsleden de båda kommunerna.


Kungsleden säljer tre fastigheter i Köping och Norrtälje till Sterner Stenhus och Genova Propery Group för totalt 97 miljoner kronor. I och med försäljningarna lämnar Kungsleden de båda kommunerna, vilket minskar bolagets geografiska närvaro till 64 kommuner.

Midgård 12 är belägen i centrala Köping och omfattar drygt 3 500 kvadratmeter handel och kontor. Köpare är Sterner Stenhus Fastigheter och frånträde sker den 2 maj.

Projektfastigheten Handelsmannen 1 och industri-/handelsfastigheten Storsten 2 ligger i centrala Norrtälje. Köpare är Genova Property Group som köper fastigheterna för 65 miljoner kronor.

Storsten 2 har Byggmax som hyresgäst, med ett långt hyresavtal.

Handelsmannen 1 är vakant till 75 procent, samtidigt som ändring av detaljplan pågår för framtida utveckling av bostäder.

Fastigheterna har en sammanlagd uthyrningsbar yta om knappt 9 900 kvadratmeter. Frånträde sker den 1 juli.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.