Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Köper för 421 miljoner på Kungsholmen

Publicerad: 23 september 2015, 09:09

Foto: Brostaden.

Castellum har förvärvat en fastighet på västra Kungsholmen i Stockholm för 421 miljoner kronor. Affären ägde rum via det helägda dotterbolaget Brostaden.


Ämnen i artikeln:

KungsholmenCastellumBrostadenStockholm

Castellum har förvärvat en fastighet på västra Kungsholmen i Stockholm för 421 miljoner kronor. Affären ägde rum via det helägda dotterbolaget Brostaden.

– Detta är vår första etablering på Kungsholmen och ett bevis på den portföljförflyttning som pågår i Castellum”, säger Henrik Saxborn, vd på Castellum. Förvärvet innebär att vi växer i ett strategiskt intressant område där flera större företag valt att lägga sina huvudkontor. Fastigheten har potentiella utbyggnadsmöjligheter som vi med glädje tar oss an.

Fastigheten, Hornsberg 10, är totalt cirka 14 900 kvadratmeter stor. Den består av tre sammanlänkade byggnader med cirka 9 500 kvadratmeter konotr, 2 000 kvadratmeter butik, 1 400 kvadratmeter laboratorium och 400 kvadratmeter restaurang.

Fastigheten är uthyrd till 95 procent och tillträde var på onsdagen.

Redaktionen

Källa: Castellum

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.