Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Köper fem fastigheter i Nacka

Publicerad: 10 April 2017, 09:03

Oscar Properties expanderar i Nacka genom förvärv av fem fastigheter belägna vid Skurusundet. Köpeskillingen uppgår till 170 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

NackaOscar Properties

Oscar Properties förvärvar fem privatägda fastigheter på Kvarnvägen 14-20 vid Skurusundet i Nacka. Det slutliga antalet bostäder kommer att bestämmas under detaljplanearbetet.

– Vi har idag en stark projektportfölj inom- och utanför tullarna i Stockholm och ser en fortsatt stark efterfrågan för våra unika bostäder samtidigt som vi systematiserar och standardiserar vår affär. Det finns en stor efterfrågan på bostäder i linje med vårt sätt att arbeta och Nacka är ett område vi funnits etablerade på ett tag. De nya sjönära fastigheterna vid Skurusundet blir ett spännande tillskott och bygger vidare på vår strategi att expandera i attraktiva områden utanför tullarna, säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

NackaOscar Properties

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.