Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Köper Eurostop i Arlanda

Publicerad: 26 april 2017, 12:10

Eurostop Arlanda förvärvas av fastighetsutvecklingsbolaget Arlandastad Holding AB från Unibail-Rodamco.Planen är att etablera ett internationellt event- och mässområde inom Airport City Stockholm.

Ämnen i artikeln:

Arlandastad

Arlandastad Holding AB har tecknat ett bindande förvärvsavtal med Unibail-Rodamco om att köpa den kommersiella anläggningen Eurostop i Arlanda. Fastigheten Norslunda 1:6 inkluderar Eurostopanläggningen och omfattar totalt cirka 96 000 kvadratmeter yta varav byggnadsytan är cirka 72 000 kvadratmeter. Arlandastad Holding kommer omgående att komplettera och utveckla lokalerna för att kunna erbjuda mäss- och utställningsverksamheter möjlighet att etablera sig här. Ytterligare 200 hotellrum planeras i en ny detaljplan med genomförande under 2018.

– Förvärvet av Eurostop Arlanda är den perfekta pusselbiten i vår ambition att skapa en unik mötesplats vid Arlanda. Vår satsning på utbildnings- och utställningslokaler för fordonsindustrin har slagit väl ut och nu kan vi bygga vidare på nya affärssegment som behöver närheten till Arlanda, säger Dieter Sand, VD för Arlandastad Holding AB.

Arlandastad Holding tillträder fastigheten senast 2017-09-01.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev