lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Köper av Vasakronan för 925 miljoner

Publicerad: 29 februari 2016, 05:44

Neapel 3. Foto: Vasakronan.

Vasakronan säljer tomträtten Neapel 3 i Värtahamnen i Stockholm till Niam till ett underliggande fastighetsvärde om 925 miljoner kronor. Idag finns det på den 47 000 kvadratmeter stora fastigheten hotell och kontor, med Scandic som hyresgäst i hotellet och Rekryteringsmyndigheten, Inspira och Easypark som hyresgäster i kontorsdelen.

Ämnen i artikeln:

VärtahamnenNiam FastigheterVasakronan FastigheterWistrand Advokatbyrå

Vasakronan säljer tomträtten Neapel 3 i Värtahamnen i Stockholm till Niam till ett underliggande fastighetsvärde om 925 miljoner kronor. Idag finns det på den 47 000 kvadratmeter stora fastigheten hotell och kontor, med Scandic som hyresgäst i hotellet och Rekryteringsmyndigheten, Inspira och Easypark som hyresgäster i kontorsdelen.

Vi är glada att kunna förvärva en fastighet med stor potential i ett av Stockholms viktigaste utvecklingsområden. De planer som Stockholms Stad har för området är spännande och vi ser fram emot att vara en del av den kommande utvecklingen av en så central del av Stockholm. Vi planerar att inom kvarteret uppföra 250 miljösmarta bostäder med sjönära läge, kommenterar Johan Bergman, vd för Niam förvärvet.

Niam tillträder fastigheten 20 april.

Wistrand har biträtt Niam AB i affären.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelanden från Vasakronan och Niam

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev