Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Köper 223 lägenheter i Örebro

Publicerad: 10 oktober 2018, 12:04

Per Ekelund, vd på Victoria Park.

Foto: Victoria Park.

Victoria Park kompletterar sitt bestånd i Örebro med en portfölj om 223 lägenheter som förvärvats av EP Förvaltning till ett underliggande fastighetsvärde om 220 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

ÖrebroVictoria Park Fastigheter

Victoria Park kompletterar sitt bestånd i Örebro med en portfölj om 223 lägenheter som förvärvats av EP Förvaltning till ett underliggande fastighetsvärde om 220 miljoner kronor. Beståndet har en total uthyrningsbar yta om 18 074 kvadratmeter vilket innebär att man betalar cirka 12 000 kronor per kvadratmeter.

Enligt ett pressmeddelande från Victoria Park är beståndet fullt uthyrt och snitthyran cirka 860 kronor per kvadratmeter. Tillträde sker preliminärt 1 november.

– Vi har sedan tidigare cirka 400 lägenheter i Örebro, och vill fortsätta att växa i regionen. Aktuell affär ska ses som en komplettering till vårt befintliga bestånd med bra belägna fastigheter och ger oss ytterligare synergier i förvaltningen, säger vd Per Ekelund i en kommentar.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.