Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Klövern säljer resten av innehavet i Diös

Publicerad: 28 februari 2013, 14:01

Omsättningen i handeln med Diös aktie på torsdagen överstiger 100 miljoner kronor. Sannolikheten att Klövern säljer av resten av sitt innehav i bolaget är stor.


Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterKlövern Fastigheter

Omsättningen i handeln med Diös aktie på torsdagen överstiger 100 miljoner kronor. Det är den i särklass största omsättningen i aktien under en dag sedan börsnoteringen i maj 2006.

I skrivande stund ligger omsättningen på närmare 102 miljoner kronor vilket motsvarar en volym om 2,6 miljoner aktier. Endast en gång tidigare har omsättningen kommit nära de volymer som noteras under dagen, det var igår när volymen uppgick till 2,2 miljoner aktier och omsättningen uppgick till 82,5 miljoner kronor.

Onsdagens stora volymer förklarades till störst del av att Klövern sålde stora delar av sitt innehav i bolaget och förklaringen till dagens stora volym är sannolikt densamma. Enligt ett flaggningsmeddelande som Klövern skickade på torsdagsmorgonen ägde man innan dagens handel inleddes knappt 2,36 miljoner aktier i Diös och därmed är sannolikheten stor att man när Stockholmsbörsen slår igen portarna idag inte kommer att några Diösaktier kvar.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.