Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Klövern köper i Norrköping

Publicerad: 12 juni 2017, 13:08

Rutger Arnhult, vd på Klövern.

Foto: Klövern.

Klövern har förvärvat två fastigheter i Norrköping till ett underliggande fastighetsvärde om 210 miljoner kronor. Fastigheterna Järnet 5 och Järnet 6 är i handelsområdet Ingelsta.


Ämnen i artikeln:

Klövern FastigheterNorrköping

Klövern har förvärvat två fastigheter i Norrköping till ett underliggande fastighetsvärde om 210 miljoner kronor. Fastigheterna Järnet 5 och Järnet 6 är i handelsområdet Ingelsta och har en sammanlagt uthyrningsbar yta om 15 000 kvadratmeter, huvudsakligen butiksytor.

Uthyrningsgraden i fastigheterna är 97 procent och de största hyresgästerna är City Gross, Granngården och Jysk. Hyresvärdet i fastigheterna är 16 miljoner kronor per år och den återstående kontraktstiden är i snitt 9 år.

Av Klöverns pressmeddelande framgår inte vem som säljer fastigheterna men i en kommentar säger bolagets vd Rutger Arnhult att förvärvet kompletterar Klöverns befintliga bestånd i Ingelsta och skapar synergier i förvaltningen.

Tillträde sker 3 juli.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.