Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Klövern inleder aktieåterköp

Publicerad: 13 juli 2017, 07:51

Rutger Arnhult, vd på Klövern.

Foto: Klövern.

Klövern kommer att inleda aktieåterköp i enlighet med det bemyndigande som styrelsen fick på bolagets stämma i april. Bemyndigandet omfattar högst 10 procent av aktierna i bolaget.


Ämnen i artikeln:

Klövern FastigheterNasdaq

Klövern kommer att inleda aktieåterköp i enlighet med det bemyndigande som styrelsen fick på bolagets stämma i april. Bemyndigandet omfattar högst 10 procent av aktierna i bolaget och aktierna måste köpas på Nasdaqs marknader.

I ett pressmeddelande skriver Klövern, som i dagsläget inte äger några egna aktier, att förvärven får ske vid ett eller flera tillfällen fram till nästa årsstämma.

”Förvärv av egna aktier ger ökade möjligheter att kunna anpassa bolagets kapitalstruktur till kapitalbehovet från tid till annan och därmed kunna bidra till ökat aktieägarvärde. Förvärv av egna aktier ger också möjlighet att överlåta aktier i samband med finansiering av eventuella fastighets- eller företagsförvärv genom betalning med bolagets egna aktier,” skriver man vidare.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Klövern FastigheterNasdaq

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.