Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

K2A handlar samhällsfastigheter i Skåne

Publicerad: 27 Januari 2020, 13:48

Johan Knaust vd på K2A.

Foto: K2A.

Tre behandlingshem i Skåne byter ägare när K2A köper av ett familjeföretag.


Ämnen i artikeln:

K2A Fastigheter

Tre behandlingshem i Skåne byter ägare när K2A köper av ett familjeföretag.

K2A Knaust & Andersson Fastigheter köper tre fastigheter i Skåne – Sjöbo Hemmestorp 1:15, Burlöv Arlöv 20:29 och Malmö Spaden 10 – av ett lokalt familjeföretag. Transaktionen baseras på ett sammanlagt fastighetsvärde om cirka 45 miljoner kronor och tillträde av fastigheterna samt erläggande av köpeskilling är den 28 februari 2020.

Förvärvet kommer att finansieras genom banklån samt eget kapital.

Fastigheterna används som behandlingshem och den uthyrningsbara arean för de tre fastigheterna uppgår till cirka 4 000 kvm och är fullt uthyrda med ett årligt hyresvärde om cirka 3,5 miljoner kronor.

– Vi fortsätter att investera i vård- och omsorgsboenden genom att förvärva ytterligare tre samhällsfastigheter i Skåne. Dessa fastigheter har etablerade hyresgäster, boenden med stark efterfrågan i kommuner som har haft en bra befolkningsutveckling under senare år, säger Johan Knaust, vd för K2A, i ett pressmeddelande.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

K2A Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.