Lördag15.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

JP Morgan utökar blankning i Kungsleden

Publicerad: 18 November 2014, 09:56

Amerikanska storbanken JP Morgans Londonbaserade kapitalförvaltning har utökat sin blankning i Kungsleden. Enligt ett meddelande till Finansinspektionen uppgick JP Morgans korta position i det svenska fastighetsbolaget till 0,6 procent av kapitalet i Kungsleden på fredagen


Ämnen i artikeln:

Kungsleden Fastigheter

Amerikanska storbanken JP Morgans Londonbaserade kapitalförvaltning har utökat sin blankning i Kungsleden. Enligt ett meddelande till Finansinspektionen uppgick JP Morgans korta position i det svenska fastighetsbolaget till 0,6 procent av kapitalet i Kungsleden på fredagen men som Fastighetsnytt tidigare har rapporterat låg korta positionen på 0,55 procent i slutet på oktober.

Antalet utestående aktier i Kungsleden är 182 002 752 vilket innebär att 0,6 procent av kapitalet i bolaget är cirka 1 092 017 aktier. Givet måndagens stängningskurs på 46,4 kronor per aktie har JP Morgan alltså lånat och sålt aktier värda 50,7 miljoner i Kungsleden. Noterbart är att sedan banken tog den korta positionen har Kungsledens aktie stigit med 2,9 procent.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Kungsleden Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.