Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

John Mattson förvärvar i Sollentuna

Publicerad: 7 maj 2021, 11:58

Foto: Husfoto

John Mattson har förvärvat 456 lägenheter samt kommersiella lokaler i Häggvik och Tureberg i Sollentuna kommun av Sollentuna Stadshus. Förvärvspriset uppgår till 867 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

John MattsonSollentuna

– Vi välkomnar att John Mattson vill fördjupa sitt engagemang i Sollentuna. Tillsammans ska vi förstärka tryggheten och trivseln i Tureberg och Häggvik, säger Henrik Thunes (M), ordförande i Sollentuna Stadshus AB, i ett pressmeddelande. 

Affären avser totalt åtta fastigheter och omfattar totalt cirka 38 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Fastigheterna är belägna vid Häggviks pendeltågstation samt i Tureberg, vid Sollentuna centrum. Tillträde av fastigheterna skes i oktober 2021.  

– Vi ser fram emot att förvalta och utveckla området på ett ansvarsfullt och hållbart sätt och i enlighet med vår vision att skapa goda livsmiljöer över generationer. Vi ser också fram emot fortsatt nära samarbete med Sollentuna kommun och det lokala näringslivet, säger Siv Malmgren, vd på John Mattson, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

John MattsonSollentuna

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.