Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

JLL förvärvar Nextport

Publicerad: 5 Mars 2015, 07:01

Fastighetsrådgivaren JLL förvärvar Nextport Business Relocation Partner. Nextports nuvarande vd Erik Dellner blir i och med förvärvet chef för Corporate Solutions för JLL Sverige.


Ämnen i artikeln:

JLL

Nextports nuvarande vd Erik Dellner blir i och med förvärvet chef för Corporate Solutions för JLL Sverige. Marie Cronström tidigare chef för Corporate Solutions kommer att ha en ny roll som chef för affärsutveckling inom affärsområdet Corporate Solutions.

– Jag ser verkligen fram emot att leda Corporate Solutions inom JLL Sverige. Jag har nu under en tid lärt känna JLL på både lokal nivå i Sverige, samt internationellt och jag är klart imponerad över vad jag sett. Genom att kombinera vår lokala närvaro med JLLs internationella styrka skapar vi en kombination som jag bedömer kommer att vara bra för våra kunder, säger Erik Dellner, ny chef för Corporate Solutions JLL Sverige.

Från och med 1 april bedrivs den sammanslagna verksamheten under namnet JLL Corporate Solutions. JLL i Sverige består nu av totalt av 97 anställda, varav ca 30 är verksamma i affärsområdet Corporate Solutions.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande JLL

Ämnen i artikeln:

JLL

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.