lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Jacyz öppnar coworking om 1 200 kvm i Kineum

Publicerad: 19 april 2023, 19:58

Med coworkingkonceptet Jaywork hoppas Jacyz attrahera kreativa entreprenörer och företagare från hela Sverige.

Foto: Jacyz

Hotellet Jacyz som hyr 14 våningsplan i Platzers skrapa Kineum i Göteborg satsar på coworking. Det nya coworking-konceptet planerar att öppna i höst.

Ämnen i artikeln:

SvepetPlatzer FastigheterGöteborg

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Jacyz är Platzers största hyresgäst i Kineum. Hotelloperatören, som är en del av ESS Group, hyr drygt hälften av ytan i den 26 000 kvadratmeter stora byggnaden i Gårda, ett stenkast från Ullevi, i Göteborg.

Miljöerna på Jaywork är modernt designade, enligt Jacyz, och anpassade efter gästernas behov

Foto: Jacyz

Nu öppnar hotellet ett nya coworking-space, om 1 200 kvadratmeter, i fastigheten. Konceptet, som har fått namnet Jaywork, ska bland annat innehålla tio mötesrum, ett flertal mindre kontorsutrymmen och över 50 sittplatser i ett öppet landskap.

Öppning planeras till den 1 september i år.

Konceptet har tagits fram med inspiration från den amerikanska motsvarigheten Neuehouse, uppger Jacyz i ett pressmeddelande.

Inspiratören Neuehouse har fem enheter i USA. Bland annat i New York, i Flatiron District, och i Los Angele, Hollywood, där man har flyttat in CBS Studios gamla lokaler.

Foto: Neuehouse

– Nu har vi några månader på oss att förbereda det sista och planera inför höstens alla spännande event, men vi ser redan nu fram emot att börja ta emot intresseanmälningar för medlemskap, kommenterar Siri Johansson, manager för Jaywork på Jaycyz.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev