Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Index International säljer hotellfastighet

Publicerad: 20 mars 2014, 06:53

Bostadsutvecklaren Index International säljer sin hotellfastighet i Enköping på 4 600 kvadratmeter. Köpare är THF Hotellfastigheter AB, ett bolag inom Tagehuskoncernen, samt Hotell Hagagatan AB.


Index International säljer sin hotellfastighet i Enköping på 4 600 kvadratmeter. Köpare är THF Hotellfastigheter AB, ett bolag inom Tagehuskoncernen, samt Hotell Hagagatan AB.

Index International vill satsa på nyproduktion av bostads- och hyresrätter. Som ett led i den satsningen säljer man nu den fastighet i centrala Enköping på Kyrkogatan 7 där det idag finns ett hotell som drivs av First Hotel.

Köpare är THF Hotellfastigheter AB, ett bolag inom Tagehuskoncernen samt Hotell Hagagatan AB. Affären förmedlades av Magnusson Real Estate Advisors och juridisk rådgivare var MAQS Advokatbyrå.

Lokalen är på totalt 4600 kvm och hyser totalt 130 rum och ett stort serviceutbud med spa, bastu och en konferensavdelning med kapacitet för 170 deltagare där den största konferenslokalen har 70 platser.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Index International

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.