Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

HSB köper mark i Ursvik

Publicerad: 1 september 2017, 06:07

HSB:s byggnation.

Foto: HSB

HSB Bostad köper en fastighet i Ursvik genom bolagsförvärv av Bonava och uppför bostadsrättsföreningen Atomen.


Ämnen i artikeln:

HSBUrsvik

HSB Bostad köper en fastighet i Ursvik genom bolagsförvärv av Bonava och uppför bostadsrättsföreningen Atomen. Två hus byggs i ett högt läge nära Ingelbäckens naturreservat med motionsslingor och skidspår. Föreningen får 63 bostadsrättslägenheter, bland annat ett antal exklusiva terrasslägenheter i söderläge.

– Ursvik är ett attraktivt område för våra medlemmar. Med närhet till kollektivtrafik och social och kommersiell service såväl som till rekreationsområden blir det här ett bra boende för flera olika målgrupper, säger Stig Ahlén, affärsutvecklingschef på HSB Bostad, i ett pressmeddelande.

Det är promenadavstånd till kommande Ursviks torg som får ett brett utbud av butiker och service, samt en tvärbanestation och tunnelbanestationerna Hallonbergen och Rissne. Säljstarten beräknas ske under andra kvartalet nästa år och inflyttning maj 2020 till oktober 2020.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

HSBUrsvik

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.