Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

HFAB säljer till Willhem

Publicerad: 6 mars 2014, 09:36

HFAB säljer två bostadshus på Andersbergsringen 253-271till Willhem AB. Affären omfattar 60 lägenheter och köpeskillingen uppgår till 30,5 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

HalmstadHFABWillhem Bostad

HFAB säljer två bostadshus på Andersbergsringen 253-271 i Halmstad till Willhem AB. Affären omfattar 60 lägenheter och köpeskillingen uppgår till 30,5 miljoner kronor.

Willhem AB tillträder husen när fastighetsombildning har genomförts.

– Detta är en bra affär, både för hyresgästerna och HFAB. Det innebär att fler aktörer kan vara med och utveckla Andersberg och det stämmer med de intentioner som HFAB:s styrelse har gett bolagets ledning säger Kjell Helgesson, styrelseordförande HFAB.

HFAB:s totala fastighetsbestånd på Andersberg omfattar1164 lägenheter med en bostadsyta på 80 285 kvadratmeter. Den aktuella försäljningen avser två hus med adress Andersbergsringen 253-271. De båda husen innehåller vardera 30 lägenheter, med en total bostadsyta på cirka 3762 kvadratmeter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande HFAB

Ämnen i artikeln:

HalmstadHFABWillhem Bostad

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.