Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Green Park växer på Liljeholmskajen – köper 3D-fastighet av JM

Publicerad: 30 juni 2022, 13:14

Green Park får nu synlig närvaro på Liljeholmskajen som ett komplement till Bergrumsgaraget, som man förvärvade av JM 2017.

Garagefastighetsbolaget Green Park förvärvar ytterligare en fastighet på Liljeholmskajen. Säljer gör JM. Det nya förvärvet är en 3D-fastighet som omfattar fem lokaler, tre kontor samt två restauranger.


Ämnen i artikeln:

JMLiljeholmenSvepet

Green Park stärker sina positioner på Liljeholmskajen, i södra Stockholm.

Bolaget äger sedan 2017 det 37 000 kvadratmeter stora Bergrumsgaraget i Liljeholmen, Vin & Sprits tidigare lager.

Vid sidan om de 1 000 parkeringsplatserna i garaget hyr bolaget även ut tidigare outnyttjade ytor för andra verksamheter. 

Bland andra huserar en underjordisk grönsaksodling, en pistolskytteklubb med egen skjutbana och inom kort kommer även en nybyggd padelbana att hänga i ett av taken. 

3D-fastigheten som JM säljer omfattar totalt fem lokaler.

Dessutom erbjuder garaget en rad mobilitets- och servicetjänster i form av miljövänlig biltvätt, bilpool, varuutlämning genom Instabox och kemtvättsskåp.

– Bergrumsgaraget är Green Parks flaggskepp, men vi använder naturligtvis samma koncept i alla våra andra garage som också erbjuder motsvarande mobilitets- och servicetjänster, säger Jesper Ericsson, vd Green Park. 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

JMLiljeholmenSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.