Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Gårdarike köper A-aktier i Klövern

Publicerad: 11 januari 2017, 12:18

Investmentbolaget Gårdarike som ägs av Urban Terling flaggade på onsdagsförmiddagen för köp av A-aktier i Klövern. Inte helt osannolikt har Gårdarike har köpt aktierna från Klöverns huvudägare, Rutger Arnhult.


Ämnen i artikeln:

Klövern Fastigheter

Investmentbolaget Gårdarike som ägs av Urban Terling flaggade på onsdagsförmiddagen för köp av A-aktier i Klövern. Inte helt osannolikt har Gårdarike har köpt aktierna från Klöverns huvudägare, Rutger Arnhult, som sålde 1,25 miljoner A-aktier i bolaget 4 januari men det är dock oklart om Gårdarike köpt alla aktierna då man inte uppger hur många aktier som har köpts.

Flaggningsplikten lär dock uppstå i och med Gårdarikes innehav i fastighetsbolaget efter köpet uppgår till 5,26 procent av rösterna. Vid förra kvartalsskiftet, i slutet av september alltså, ägde Gårdarike 8,6 miljoner A-aktier och 2,3 miljoner B-aktier i Klövern, motsvarande 5,4 procent av rösterna, enligt Klöverns hemsida.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Klövern Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.