Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Förlänger med PwC i Bonnierhuset

Publicerad: 20 mars 2014, 14:50

Det är nu klart att PwC kommer att sitta kvar i Bonnierhuset i ytterligare 12 år. Det nya avtalet omfattar cirka 21 000 kvadratmeter. PwC har varit hyresgäster sedan mitten av 90-talet.


Ämnen i artikeln:

Bonnier FastigheterPWC

Det är nu klart att PwC kommer att sitta kvar i Bonnierhuset i ytterligare 12 år. Det nya avtalet omfattar cirka 21 000 kvadratmeter.  PwC  har varit hyresgäster sedan mitten av 90-talet.

Avtalet innebär att PwC får en effektivare kontorslösning med möjlighet att utöka antalet arbetsplatser inom de befintliga lokalerna. Dessutom tillskapas en ny egen entré från Torsgatan.
– Syftet med ombyggnationen är att modernisera kontoret och därmed skapa en än mer attraktiv arbetsplats där hållbarhet och fokus på kundrelationer ges hög prioritet. Jag är övertygad om att den utveckling av framtidens arbetsplats som nu sker kommer att bidra till vår ambition att attrahera och behålla värdefulla medarbetare,  säger Peter Nyllinge, vd för PwC.

Bonnierhuset har nyligen miljöcertifierats enligt det amerikanska systemet LEED Existing Buildings och uppnådde en silvernivå. Nu kommer även gatumiljön kring Bonnierhuset att utvecklas. Förutom den nya entrén till PwC så planeras en ny restaurang i nytt läge vid Lokstallsgatan där även Bonnier Fastigheters nya kontorsprojekt ”Atlas Garden” kommer att påbörjas under året.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Bonnier Fastigheter

Ämnen i artikeln:

Bonnier FastigheterPWC

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.