Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Förändringar hos Colliers

Publicerad: 2 Oktober 2013, 05:57

Gunnel Lundegren som har varit affärschef för uthyrning hos Colliers och ansvarig för företagets verksamhet i Göteborg lämnar bolaget under hösten och går till Västfastigheter. Hon ersätts som affärschef för uthyrning av Nils Åke Rydqvist och som kontorsansvarig i Göteborg av Catharina Gorton som i dag är marknadsansvarig på Colliers.


Ämnen i artikeln:

Colliers

Gunnel Lundegren som har varit affärschef för uthyrning hos Colliers och ansvarig för företagets verksamhet i Göteborg lämnar bolaget under hösten och går till Västfastigheter. Hon ersätts som affärschef för uthyrning av Nils Åke Rydqvist och som kontorsansvarig i Göteborg av Catharina Gorton som i dag är marknadsansvarig på Colliers. Catherine Gorton tar plats i företagets ledningsgrupp.

Fler förändringar hos Colliers blir att Robert Treutiger, idag transaktionsansvarig, blir vice vd och att företaget startar ett nytt affärsområde, Corporate Solutions med Thomas Jalde som affärschef.

”Satsningen på Corporate Solutions som nytt affärsområde renodlar våra uthyrningstjänster och gör att Corporate Solutions får grogrund som ett växande affärsområde,” skriver vd Dan Törnsten i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Colliers

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.