Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Flaggar för storköp i Victoria Park

Publicerad: 15 oktober 2015, 11:45

Länsförsäkringar Fondförvaltning har på torsdagen flaggat för köp av aktier i två fastighetsbolag som båda är verksamma inom bostadssegmentet. Det rör sig D. Carnegie & Co. och Victoria Park där Länsförsäkringars innehav i det senast nämnda bolaget på onsdagen köpte 2 172 082 B-aktier.


Ämnen i artikeln:

HemblaLänsförsäkringarVictoria Park Fastigheter

Länsförsäkringar Fondförvaltning har på torsdagen flaggat för köp av aktier i två fastighetsbolag som båda är verksamma inom bostadssegmentet. Det rör sig D. Carnegie & Co. och Victoria Park där Länsförsäkringars innehav i det senast nämnda bolaget på onsdagen köpte 2 172 082 B-aktier. Efter det uppgår innehavet i Victoria Park till 5,5 procent av kapitalet och 2,4 procent av rösterna och därmed tar Länsförsäkringar ett Brysselsteg upp i det Limhamnbaserade bolagets ägarlista, från elfte till femte plats.

I D. Carnegie köpte Länsförsäkringars fastighetsfond 75 000 B-aktier på onsdagen och kontrollerar efter det 6,6 procent av kapitalet och 5,05 procent av rösterna.

Sverrir Thór

Källa: Flaggningsmeddelanden från Finansinspektionen och SIS Ägarservice

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.