Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Flaggar för köp i Klövern

Publicerad: 21 september 2015, 12:42

Corem Property Group och Rutger Arnhult har flaggat för försäljning respektive köp av 16 100 000 A-aktier och 21 616 162 B-aktier i Klövern där Arnhult är vd. Affären är som Fastighetsnytt på fredagen rapporterade ett led i, och ett villkor för, Corems process att köpa ut Tribona från börsen.


Ämnen i artikeln:

Corem Property GroupKlövern FastigheterTribona

Corem Property Group och Rutger Arnhult har flaggat för försäljning respektive köp av 16 100 000 A-aktier och 21 616 162 B-aktier i Klövern där Arnhult är vd. Affären är som Fastighetsnytt på fredagen rapporterade ett led i, och ett villkor för, Corems process att köpa ut Tribona från börsen.

Efter affären äger Corem 14,84 procent av kapital och 8,29 procent av röster i Klövern medan Rutger Arnhult via holdingbolag kontrollerar 14,25 procent av kapital och 21,7 procent av röster i bolaget.

Corems försäljning är villkorad av att bolagets extrastämma den 16 oktober godkänner den men enligt en expert på lagen om handel med finansiella instrument som Fastighetsnytt har pratat med ska en flaggning skickas så fort ett avtal har ingåtts.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.