Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Fjärde köpet i London

Publicerad: 10 september 2013, 11:18

Houston, Texas.

Stena Fastigheter har, genom Stena Realty förvärvat sin fjärde fastighet i London. Samtidigt har man påbörjat byggnationen av ett kontorshus i Houston.


Ämnen i artikeln:

LondonStena Fastigheter

Stena Fastigheter har förvärvat ytterligare en kontorsfastighet om knappt 3 000 kvadratmeter i London. Fastigheten är belägen i Midtown och fullt uthyrd.

Bolaget har dessutom startat byggnation av ett kontorshus om drygt 16 000 kvadratmeter i The Energy Corridor i Houston, USA. Investeringen är på cirka 50 miljoner dollar. Hälften av ytan är uthyrd och första inflyttning beräknas ske hösten 2014.

– Vi bedömer Londonmarknaden som fortsatt intressant och är mycket nöjda med att ha genomfört ytterligare ett förvärv på kort tid här. I USA är Houston-marknaden oerhört het och efterfrågan på kontor stor. Vi är därför mycket glada att nu ha startat byggnation av vår tredje fastighet i Houston, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef Stena Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Stena Fastigheter

Ämnen i artikeln:

LondonStena Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.