Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

FastPartner köper i Göteborg

Publicerad: 27 november 2015, 11:15

FastPartner har förvärvat den kommersiella fastigheten Biskopsgården 46:4 av NAPF AXE Göteborg Holding AB. Fastigheten ligger i Biskopsgårdens industriområde på Hisingen i Göteborg, är cirka 16 000 kvadratmeter stor och är fullt uthyrd.


Ämnen i artikeln:

Göteborg

FastPartner har förvärvat den kommersiella fastigheten Biskopsgården 46:4 av NAPF AXE Göteborg Holding AB. Fastigheten ligger i Biskopsgårdens industriområde på Hisingen i Göteborg, är cirka 16 000 kvadratmeter stor och är fullt uthyrd.

De årliga hyresintäkterna uppgår till cirka 7 miljoner kronor. Bland hyresgästerna återfinns bland andra Quattro Vidcom, Stena Line, Stena Rederi och Kapellservice i Göteborg.

– Vi är glada över att växa i detta verksamhetsområde i Göteborg. Med detta förvärv har FastPartner cirka 155 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta i Göteborg med omnejd, säger Svante Hedström, Fastighetschef på FastPartner.

FastPartner tillträder fastigheten den 27 november 2015.

A&P Fastighetstransaktioner har varit säljarens rådgivare i affären.

Redaktionen

Källa: FastPartner

Ämnen i artikeln:

Göteborg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.