Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Fastighetsägarna Stockholm utesluter medlem

Publicerad: 12 april 2012, 11:53

Fastighetsägarna Stockholm har beslutat att utesluta en medlem som allvarigt misskött förvaltningen i en av sina fastigheter.


Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna

Efter ansökan från Hyresgästföreningen beslutade Hyresnämnden att Sylvi Wrandes fastighet i Västertorp skulle ställas under tvångsförvaltning i tre års tid. Svea hovrätt fastställde hyresnämndens beslut om tvångsförvaltning. Som skäl för besluten angavs bland annat att det fanns allvarliga brister i fastighetsförvaltningen på grund av ett sedan länge eftersatt underhåll samt att fastigheten inte förvaltats på ett godtagbart sätt för hyresgästerna.

Fastighetsägarna Stockholms Ansvarsnämnd fann att Sylvi Wrande en längre tid allvarligt misskött förvaltningen av fastigheten och därmed åsidosatt god sed på hyresmarknaden.

Mot bakgrund av bland annat detta föreslog Ansvarsnämnden för Fastighetsägarna Stockholms styrelse att utesluta Sylvi Wrande som medlem. Styrelsen beslutade i enlighet med Ansvarsnämndens förslag.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fastighetsägarna Stockholm

Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.