Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Fabege säljer i Hammarby Sjöstad

Publicerad: 8 December 2011, 23:00

Fabege säljer i Hammarby Sjöstad Fabege har avyttrat tomträtten Påsen 8 i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Köpare är Skanska och Ikano Bostad. Försäljningen sker i bolag till ett underliggande fastighetsvärde om 42,5 miljoner kronor…


Källa: Pressmeddelande Fabege

Fabege säljer i Hammarby Sjöstad

Fabege har avyttrat tomträtten Påsen 8 i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Köpare är Skanska och Ikano Bostad. Försäljningen sker i bolag till ett underliggande fastighetsvärde om 42,5 miljoner kronor.

Påsen 8 omfattar cirka 3 100 kvadratmeter uthyrbar area, i huvudsak lager och kontor. Köparen avser att bygga bostäder på fastigheten.

– Avsikten är att konvertera fastigheten till bostäder och Fabege har genom att påbörja planarbetet skapat förutsättningar för en bra affär. Det var naturligt att Skanska och Ikano Bostad, som redan äger grannkvarteret, köper fastigheten, kommenterar Klaus Hansen Vikström, affärsutvecklingschef hos Fabege.

Köparen tillträder 12 december 2011.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.