Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Efter Maxfastigheter – här är duons nya miljarduppdrag

Publicerad: 25 april 2022, 10:00

Håkan Karlsson (t v) och Magnus Fält (t h) ska styra skutan på nya Tingsvalvet. Mittenbilden är en del av Tingsvalvets i fastighet i Karlstad.

Maxfastighetergrundarna Håkan Karlsson och Magnus Fält ska leda nya Tingsvalvet som siktar på en 5-miljardersportfölj inom två år. ”Det kanske inte är världens bästa tajmning. Men man kan inte tänka så. Det finns fortsatt god tillgång till kapital”, säger Håkan Karlsson till Fastighetsnytt.


Ämnen i artikeln:

MaxFastigheterSvepet

2016 grundade Håkan Karlsson och Magnus Fält Maxfastigheter. Där var duon två av de tio största storägarna. I fjol kom ett bud från Stenhus som Maxfastigheters storägare, med Öresund

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

MaxFastigheterSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.