onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Easy Depot köper 4 000 kvadratmeter i Rosersberg

Publicerad: 16 januari 2023, 12:48

Erik Selin och Easy Depots vd Sofia Wäborg.

Easy Depot, med Erik Selin och Greg Dingizian på ägarlistan, gör sitt första förvärv i Stockholmsregionen när man köper 4 000 kvadratmeter mark i Rosersberg.

Ämnen i artikeln:

SvepetErik SelinGreg Dingizian

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Transaktionen sker i bolagsform och säljare är Haider Rosersberg Vallstanäs AB. Etableringen ska vara färdigt för inflytt våren 2024.

Den aktuella fastighetsbeteckningen är Sigtuna Vallstanäs 2:352 (se bild nedan.)

– Med 20 minuter till både Stockholm och Uppsala är befolkningstätheten och mängden småföretagare i regionen stor. Vi bedömer att behovet finns för denna typ av verksamhetslokaler och passar väl in på området där man har handelstorg, restauranger och gym som grannar, säger Easy Depots vd Sofia Wäborg, i en kommentar.

Läs mer: Easy Depot etablerar första anläggningen – nära stor galleria i Skåne

Enligt Easy Depot letar bolaget ännu fler fastigheter att förvärva, både i Stockholmsregionen och andra storstadsregioner. Det förändrade omvärldsläget har inte påverkat bolagets ursprungliga etablerings- och förvärvsplan, menar man.

På Göran Hammarsjös väg 6 i Rosersberg ligger fastigheten Sigtuna Vallstanäs 2:352 som Easy Depot köper. Nära Nordic Wellness och Cash Carrys lokaler.

Foto: Google maps

Coworking och lager för småföretagare

• Easy Depots Business Parks fokuserar på småföretagare i behov av kombinationen kontor och lager. Bolaget skapar en coworkingplats för målgruppen med gemensamma ytor.

• Bland investerarna syns det börsnoterade fastighetsbolaget Doxa, som bland annat har Victoria Park-grundaren Greg Dingizian och fastighetsprofilen Erik Selin med på ägarlistan.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev