Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Di köprekommenderar Victoria Park

Publicerad: 12 januari 2015, 09:07

Limhamnsbaserade fastighetsbolaget Victoria Park är veckans aktie hos Dagens industri som rekommenderar sina läsare att köpa bolagets aktier. Man bedömer risken i aktien som liten och tar fasta på att Victoria Park återinvesterar stora delar av sin vinst i verksamheten i syfte att förädla sitt bestånd.


Ämnen i artikeln:

Victoria Park Fastigheter

Limhamnsbaserade fastighetsbolaget Victoria Park är veckans aktie hos Dagens industri som rekommenderar sina läsare att köpa bolagets aktier. Man bedömer risken i aktien som liten och tar fasta på att Victoria Park återinvesterar stora delar av sin vinst i verksamheten i syfte att förädla sitt bestånd. Förutom den utdelning man betalar på sin preferensaktie är Victoria Park ett i dagsläget utdelningsfritt bolag.

Vidare tar man fasta på att bolaget inte längre enbart har fokus på Skåne utan har även investerat i Mälardalen och Göteborg.

”Tjusningen med Victoria Park är att det finns så mycket kvar att köpa och göra i de fastigheter bolaget redan äger,” skriver Dagens industri bland annat i sin analys.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Victoria Park Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.