Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag18.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Croisette öppnar kontor i Uppsala: ”Fantastiskt roligt”

Publicerad: 3 September 2020, 14:25

”I takt med att Uppsalas fastighetsmarknad växt och fler aktörer klivit in på marknaden har det blivit svårare att ensam möta upp mot kundernas behov. Därför är det väldigt roligt att få bli en del av Croisettes team där vi gemensamt kan svara upp till marknadens förväntningar”, säger Nils Wilander, Partner på Valuation & Analysis på Croisette Real Estate Partner, i en kommentar

Foto: Croisette

Uppsala växer och intresset för att göra fastighetsaffärer i universitetsstaden ökar. Rådgivaren Croisette öppnar nu ett lokalt kontor i Uppsala för att möta efterfrågan.


Ämnen i artikeln:

UppsalaCroisette

Croisette öppnar kontoret i Uppsala med Nils Wilander som första person på plats, skriver bolaget i ett pressmeddelade. Nils Wilander har tidigare arbetat som auktoriserad fastighetsvärderare på Värderingsinstitutet i Uppland AB och känner den lokala marknaden. 

Läs även: Croisette anställer åtta nya medarbetare 

Croisettes plan är runt tre personer ska jobba på det nya Uppsala-kontoret och att flera olika affärsområden ska erbjudas lokalt.

– Det är fantastiskt roligt att vi nu nått den punkt där vi öppnar vårt femte kontor. Uppsala är ur flera hänseenden likt Malmö och har varit en icke-prioriterad marknad under lång tid. Vi ser fram emot att nu kunna leverera kvalitativ rådgivning till Uppsalas fastighetsmarknad och ser med spänning fram emot vad vi kommer kunna skapa, inte bara med Nils utan även med kommande kolleger. Att vi dessutom lyckats få med oss Nils på tåget, som är som klippt och skuren får vår organisation känns både tryggt och fantastiskt”, säger Per Svensson, vd på Croisette Real Estate Partner, i ett pressmeddelande.

Läs även: Croisette organiserar om och nyanställer 

Croisette har ett uttalat mål om att ligga på en tillväxttakt om 100 procent per år. Enligt Per Svensson är både fler affärsområden och ytterligare geografisk expansion att vänta framöver.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

UppsalaCroisette

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.