Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Cornerstone säljer fyra köpcentrum

Publicerad: 28 mars 2016, 17:47

Cornerstone Real Estate Advisers säljer fastigheter i Örnsköldsvik, Karlskoga, Mjölby och Nyköping till ett joint venture med utländska investerare från sin fond, Nordic Retail Fund.


Ämnen i artikeln:

Cornerstone

De köpcentrum som avyttras är Magasinet i Örnsköldsvik, Kulan i Karlskoga, Kvarnen i Mjölby och Axet i Nyköping. Fastigheterna har totalt 45 000 kvadratmeter uthyrbar yta.

– Denna försäljning är i linje med NRF’s strategi att avyttra de mindre fastigheterna och fokusera på fondens större fastigheter där vi ser starkare värdetillväxt och möjlighet till att addera värde. Försäljningen sker i samband med ett antal andra försäljningar som vi gör efter genomförda och lyckosamma utvecklingsprojekt och som i ett led att renodla portföljen, kommenterar Martin Kjellström, Chef transaktioner Cornerstone Nordic Region, i ett pressmeddelande.

Parterna har kommit överens om att köpeskillingen ska vara konfidentiell. Rådgivare till Cornerstone var CBRE och Mannheimer Swartling.

Redaktionen

Källa: Cornerstone

Ämnen i artikeln:

Cornerstone

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.