Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Corem köper lager för 275 miljoner

Publicerad: 7 december 2016, 11:24

Eva Landén, är vd på Corem.

Foto: Corem.

Corem köper två lagerfastigheter i Helsingborg, omfattande totalt drygt 20 000 kvadratmeter. Affären görs till ett underliggande fastighetsvärde om 275 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

HelsingborgEva LandénCorem Property Group

Corem köper två lagerfastigheter i Helsingborg, omfattande totalt drygt 20 000 kvadratmeter. Affären görs som ett bolagsförvärv, till ett underliggande fastighetsvärde om 275 miljoner kronor.

De två fastigheterna är fullt uthyrda till hyresgäster som jobbar inom frukt och grönt, med ett totalt hyresvärde om 23 miljoner per år. Säljare är Mälarum Fastigheter.

– Det känns otroligt bra att kunna utöka vårt bestånd i Region Syd med en nyetablering i Helsingborg. Området har ett erkänt bra logistiskt läge, i direkt närhet till såväl Helsingborgs hamn som till E4, E6 och E20. Förvaltningsmässigt är det ett rejält tillskott som passar oss väl, med ett läge mellan Malmö och Halmstad där vi tidigare är etablerade i syd, säger Eva Landén, vd på Corem.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.