Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Corem köper för 385 miljoner i Jordbro

Publicerad: 24 september 2018, 05:42

Eva Landén, är vd på Corem.

Foto: Corem.

Corem Property Group har köpt en portfölj om nio fastigheter i Jordbro i södra Stockholm från Kaj Nilsson Holding AB. Fastigheterna köps till ett underliggande fastighetsvärde om 385 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Corem Property Group

Corem Property Group har köpt en portfölj om nio fastigheter i Jordbro i södra Stockholm från Kaj Nilsson Holding AB. Fastigheterna som har en total uthyrningsbar yta om 33 000 kvadratmeter köps till ett underliggande fastighetsvärde om 385 miljoner kronor.

De köpta fastigheterna är framförallt lager och är uthyrda till ett flertal olika hyresgäster, med ett årligt hyresvärde om 33,5 miljoner kronor och en uthyrningsgrad om 92 procent.

Förvärvet är ett bolagsförvärv med tillträde 1 oktober, enligt ett pressmeddelande.

– Region Stockholm är vår största och viktigaste marknad. Vi har under en lång tid utvärderat och tittat på möjligheterna att expandera verksamheten i Söderort, där vi ser en väldigt stark efterfrågan på lokaler, säger Corems vd Eva Landén i ett pressmeddelande.

Croisette Real Estate Partner var rådgivare till säljaren.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Corem Property Group

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.