Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Corem förvärvar i Halmstad

Publicerad: 25 november 2015, 12:59

Corem köper en logistikfastighet i Halmstad om cirka 2 000 kvadratmeter. Bolaget har också förvärvat mark i närheten, där man tecknat avtal om att uppföra en ny logistikbyggnad.


Ämnen i artikeln:

Corem Property GroupHalmstad

Corem köper en logistikfastighet i Halmstad om cirka 2 000 kvadratmeter. Bolaget har också förvärvat mark i närheten, där man tecknat avtal om att uppföra en ny logistikbyggnad. Den samlade investeringen uppgår till 53 miljoner kronor.

Den första fastigheten säljs av KS Projekt, som också är hyresgäst i den. Förvärvet sker i bolagsform till ett värde om 13 miljoner kronor. Det är även för dem som den nya logistikbyggnaden uppförs.

Corem fortsätter sin satsning i Halmstad där vi nu har cirka 80 500 kvm i uthyrbar area och därmed är en betydande aktör i området. Vi ser Halmstadsregionen som en viktig och väl fungerande logistikhub och dessa förvärv kompletterar vårt övriga bestånd i regionen väl, säger Eva Landén, vd på Corem.

Redaktionen

Källa: Corem

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.