Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Coor förvärvar Addici

Publicerad: 20 november 2012, 07:20

Coor Service Management, som 2009 förvärvade Vasakronans dotterbolag Vasakronan Service Partner, förvärvar servicebolaget Addici.


Ämnen i artikeln:

Coor

Addici är ett nordiskt FM-bolag med kärnkompetens inom arbetsplatsservice, säkerhet, lokalvård, telefoni, fastighetstjänster samt dokumenttjänster. Bolaget omsätter cirka 1 000 miljoner kronor och har 1 300 anställda främst i Sverige, men också i Norge, Finland och Danmark.

– Addici är ett välskött bolag som kompletterar Coors verksamhet bra, främst inom integrerade serviceleveranser till små och medelstora kunder, säkerhetstjänster samt telefoni- och dokumenttjänster. Vi är mycket glada över den kompetens vi får genom detta förvärv, och hoppas kunna bidra till fortsatt utveckling av bolagets kunder och medarbetare, säger Mats Jönsson, koncernchef och vd för Coor Service Management, i ett pressmeddelande.

Förvärvet är villkorat av ett godkännande från konkurrensmyndigheterna i Sverige och Norge. Parterna beräknar att affären är slutförd under december månad.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Coor

Ämnen i artikeln:

Coor

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News