lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Cityholds tredje köp i London

Publicerad: 20 december 2012, 13:57

The Peak

Cityhold har förvärvat The Peak som tidigare ägdes gemensamt av Heron International och AXA Real Estate Investment Managers. Kontorsfastigheten blir Cityholds tredje förvärv i London.

Ämnen i artikeln:

Cityhold

Fastigheten är belägen på 5 Wilton Road, Victoria, och den uthyrningsbara ytan uppgår till 9 300 kvadratmeter. Bland hyresgästerna finns G4S, PetroChina, Bank of Scotland plc, GuggenheimPartners, Global Infrastructure Partners, The Gatsby Foundation, Wates Construction and Reed Executive.

Cityhold Property AB är en joint venture för europeiska fastighetsinvesteringar mellan första och andra AP-fonden. Tidigare köp i London är en kontorsfastighet på 1 Kingdom Street, Paddington, för 2,5 miljarder och en kontorsfastighet i Midtown för cirka 1,5 miljarder.

– Efter våra tidigare köp i Midtown samt Paddington är vi glada över att ha lyckats förvärva i ytterligare ett centralt område i London. Fastigheten håller en väldigt hög standard och tillsammans med de starka hyresgästerna uppfyller den alla krav när det gäller våra investeringskriterier, säger Per Sjöberg,  CEO Cityhold, i ett pressmeddelande.

Jones Lang LaSalle var köparens rådgivare och CBRE säljarens.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Cityhold

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev