Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Cecilia Fasth tar över Stena Fastigheter

Publicerad: 3 juli 2017, 09:36

Cecilia Fasth.

Foto: Castellum.

Christel Armstrong Darvik lämnar sin tjänst som koncernchef för Stena Fastigheter vid årsskiftet efter elva år vid rodret och ersätts av Cecilia Fasth, som därmed lämnar sin tjänst som vd för region Väst hos Castellum.


Ämnen i artikeln:

Cecilia FasthCastellumStena FastigheterChristel Armstrong Darvik

Christel Armstrong Darvik lämnar sin tjänst som koncernchef för Stena Fastigheter vid årsskiftet efter elva år vid rodret och går i pension. Hon ersätts av Cecilia Fasth, som därmed lämnar sin tjänst som vd för region Väst hos Castellum. Det framgår av pressmeddelanden från de båda bolagen.

Cecilia Fasth anslöt till Castellum-koncernen 2014 när hon blev vd för dotterbolaget Eklandia Fastigheter och i samband med Castellums omorganisation som genomfördes strax innan man köpte Norrporten 2016 blev hon vd för region Väst som var en sammanslagning av Eklandia och Harry Sjögren. Innan dess var hon vice vd för Skanska i Storbritannien.

Christel Armstrong Darvik har lett Stena Fastigheter sedan 2006 och i en kommentar skriver styrelseordföranden Dan Sten Olsson att han är mycket nöjd med det arbete hon har genomfört och att bolaget har ett välskött fastighetsbestånd med stor potential.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.