fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Transaktioner

Castellum säljer lagerfastighet om 8 000 kvm i Borås

Publicerad: 13 oktober 2022, 06:47

Fastigheten Raklinjen 2 i Brämhult, Borås.

Castellum säljer fastigheten Raklinjen 2, en strategiskt belägen fastighet i Brämhult, Borås. Köpare är Cernera. Säljarens rådgivare är Croisette.

Ämnen i artikeln:

SvepetCastellumCroisetteCernera FastigheterBorås

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Fastigheten omfattar knappt 8 000 kvadratmeter och innehåller lokaler för lager, lättindustri och kontor som inrymmer ett tiotal hyresgäster.

Köpare i transaktionen är Cernera som sedan tidigare har en stark närvaro på orten.

I dag är Cernera ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag med en förvaltningsvolym om 64 315 kvadratmeter, per Q2. Fastigheterna finns främst i Borås och dess närhet – majoriteten är kontor, med inslag av handel, hotell och bostäder.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Google Maps är blockerad under “Visa våra partners”.

Bolaget har även 1 731 byggrätter i portföljen. Dessa finns på utspridda på tio orter i Sverige.

– Vi är glada att expandera vårt förvaltningsbestånd i staden, kommenterar Lars Angwald, vd på Cernera. För närvarande har vi flera pågående diskussioner med hyresgäster och ser behov av att kunna erbjuda ytterligare lokaler. Affären kommer förstärka vårt långsiktiga kassaflöde och etablera oss i ett nytt expansivt område.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev