Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Castellum förvärvar av Sveareal och Scius

Publicerad: 4 september 2018, 07:03

Bild: Riksbanken

Castellum utökar sitt fastighetsbestånd i Region Mitt med totalt fem fastigheter belägna i Linköping, Norrköping och Västerås. Säljare är Starwoodägda Sveareal och Scius.


Ämnen i artikeln:

SvearealScius PartnersCastellum

Bolaget har förvärvat en kontorsfastighet i centrala Linköping som omfattar runt 5000 kvadratmeter och har bland annat CSN som hyresgäst. I samma veva har företaget köpt tre fastigheter, två kontorsbyggnader och ett parkeringshus, i centrala Norrköping.

– Förvärven ligger i linje med vår strategi att växa i Linköping, samt att öka vårt bestånd i centrala Norrköping. I och med att ena fastigheten i Norrköping blir tomställd till årsskiftet ser vi möjligheten att utveckla moderna kontor i ett centralt läge som en stor fördel, säger Cecilia S Aldén, affärsområdeschef Norrköping på Castellum.

Till sist har Castellum även förvärvat en kontorsfastighet i Västerås, om totalt 3000 kvadratmeter. Nuvarande

– Förvärvet ligger i linje med vår strategi, att förstärka vår position inne i centrala Västerås, säger Karl Ternemo, affärsområdeschef Västerås på Castellum

Tillträde till samtliga fastigheter sker den 28 september.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News