Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Transaktioner

Byter Mimer mot Stångåstaden

Publicerad: 23 Januari 2013, 08:36

Fredrik Törnqvist, vd på Stångåstaden.

Den 1 juni blir Fredrik Törnqvist vd på det kommunala bostadsbolaget i Linköping, Stångåstaden. Han lämnar därmed Mimer där han har varit sedan 1998, och som vd sedan 2007.


Ämnen i artikeln:

Mimer BostadStångåstaden

Fredrik Törnqvist har av Stångåstadens styrelse utsetts till ny vd för bolaget. Avgående vd Hans Lander kommer att sluta sin tjänst den 1 mars 2013. Under tiden fram till dess att Fredrik Törnqvist tillträder den 1 juni kommer Dan Stenberg, vice vd på Stångåstaden, vara tillförordnad vd.

– Vi är väldigt glada att vi har kunnat rekrytera Fredrik Törnqvist som vd för Stångåstaden, säger styrelsens ordförande Tommy Ählström. Vi har mycket högt satta mål för bland annat kundnöjdhet och nyproduktion och med Fredriks ledarskap och tidigare erfarenheter från liknande position i branschen säkerställer vi att Stångåstaden fortsätter att utvecklas även i framtiden.

– Mina år på Mimer har varit fantastiska, säger Fredrik Törnqvist. Det är med delade känslor som jag nu lämnar företaget. Jag har trivts oerhört bra på Mimer och jag kommer att sakna Mimers duktiga medarbetare, samarbetspartners och staden, säger Fredrik Törnqvist.

Rekryteringen av en ny vd till Mimer kommer att starta inom kort.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Mimer, Stångåstaden

Ämnen i artikeln:

Mimer BostadStångåstaden

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.