Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Bostadsaffär i centrala Malmö – köper för att renovera

Publicerad: 4 februari 2021, 15:08

Lägenheterna ligger på Möllevångstorget i Malmö.

Foto: Signatur

Malmöbaserade Signatur Fastigheter köper bostadshus på Möllan i Malmö.


Ämnen i artikeln:

Signatur Fastigheter

Signatur Fastigheter har köpt två flerbostadsfastigheter i området Möllevången innehållande totalt 42 hyresrätter. Signatur skriver i ett pressmeddelande att fastigheten erbjuder utvecklingsmöjligheter och modernisering av samtliga lägenheter varpå hyrorna kan höjas. En detaljplaneförändring för ytterligare byggnation av tio nya lägenheter är under framtagande.

Läs även: Signatur köper hyresrätter i Landskrona 

Överenskommet fastighetsvärde är 67,5 miljoner kronor och transaktionerna är bolagsaffärer. Säljaren är en privatperson som vill vara anonym.

 ”Bostadsfastigheter i bra läge och med tydlig utvecklingspotential är en strategisk hörnsten i vårt tillväxtarbete. Förvärven på attraktiva Möllan i Malmö ger oss just detta. Med utbyggnadspotentialen av tio nya lägenheter och standardhöjningar av de befintliga lägenheterna är vi glada över att kunna addera ytterligare framtida värdeökningar till våra aktieägare” säger Dan Astrén, vd på Signatur i ett pressmeddelande.

Den aktuella fastigheten.

Foto: Signatur

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Signatur Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.