Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Batljan köper 730 lägenheter i Skaraborg

Publicerad: 26 maj 2016, 10:16

Ilija Batljan är vd för Samhällsbyggnadsbolaget.

Foto: Rikshem.

Ilija Batljan har via sitt nya bolag köpt bolaget Bygg-Fast Fastigheter och därmed dess 730 lägenheter i Skara, Falköping och Tidaholm. Det skriver tidningen Skövde Nyheter.


Ämnen i artikeln:

SBB FastigheterIlija BatljanRikshem

Ilija Batljan har via sitt nya bolag köpt bolaget Bygg-Fast Fastigheter och därmed dess 730 lägenheter i Skara, Falköping och Tidaholm. Det skriver tidningen Skövde Nyheter.

Batljan fick tidigare i våras sparken från rollen som vice vd på Rikshem, efter att han vid sidan om gjort privata fastighetsaffären och förlorade styrelsens förtroende.

Sedan dess har han byggt upp ett eget bolag, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, som nu alltså gjort ett stort köp i Skaraborg.

Affären rör sig om 430 lägenheter i Skara, 240 lägenheter i Tidaholm och 62 lägenheter i Falköping. Dessutom ingår drygt 50 affärslokaler.

– Vi har bra och duktig personal och är ett välfungerande bolag. Jag har stort förtroende för att Ilija kommer att fortsätta utveckla och bibehålla lönsamheten i bolaget, säger Per-Olof Andersson, vd på Bygg-Fast Fastigheter till SN.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.