Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Arwidsro förvärvar i Norrtälje

Publicerad: 10 maj 2019, 09:45

Bild: Arwidsro

Arwidsro Samhällsfastigheter förvärvar kvarteret Brädgården 1 i Norrtälje Hamn. Projektet omfattar ett äldreboende med totalt 80 bostäder.


Ämnen i artikeln:

Arwidsro FastigheterNorrtälje

Arwidsro Samhällsfastigheter förvärvar kvarteret Brädgården 1 i Norrtälje Hamn, ett projekt utvecklat av Index Residence. Projektet omfattar ett äldreboende med totalt 80 bostäder och planeras vara färdigställt till våren 2021. Utöver bostäder byggs även ett nytt parkeringsgarage och tre lokaler i markplan.

Största hyresgäst blir Humana som kommer driva verksamheten för äldreboendet. Omsorgsbolaget har även medverkat vid utformningen av byggnaden.

– Vi är glada över att nu komma igång med vårt första projekt. Index har gjort ett utmärkt arbete i utvecklandet av Norrtälje hamn och vi ser med detta möjligheter att kunna fortsätta utveckla samhällsfastigheter i Norrtälje med omnejd, säger Tobias Kjellin, Affärsområdesansvarig på Arwidsro Samhällsfastigheter.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.