Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Arnhult bakom köp av 13 miljoner aktier

Publicerad: 10 januari 2017, 13:10

Rutger Arnhult är vd för Klövern.

Det var vd:n och huvudägaren Rutger Arnhults holdingbolag M2 Capital Management som stod bakom köpet av de 12,9 miljoner B-aktier i Klövern som Fastighetsnytt rapporterade om på måndagen.


Ämnen i artikeln:

Rutger ArnhultKlövern FastigheterInsynshandel

Det var vd:n och huvudägaren Rutger Arnhults holdingbolag M2 Capital Management som stod bakom köpet av de 12,9 miljoner B-aktier i Klövern som Fastighetsnytt rapporterade om på måndagen. Aktieposten motsvarade som rapporterat 1,2 procent av kapitalet i bolaget och 0,79 procent av rösterna. Vidare köpte M2 Capital Management ytterligare 119 318 B-aktier på måndagen och den 4 januari köpte man även 50 000 B-aktier.

Det innebär dock inte att Rutger Arnhult stärker greppet om Klövern mer än marginellt då han 4 januari sålde 1,25 miljoner A-aktier i bolaget. Det motsvarar 0,76 procent så netto har röstandelen ökat med 0,04 procent men kapitalandelen desto mer.

Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.