Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Transaktioner

Areim köper av Capman i Värtahamnen

Publicerad: 1 februari 2022, 10:02

Foto: Areim

Areim har förvärvat två fastigheter i Värtahamnen i Stockholm. Totalt rör det sig om cirka 29 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.


Ämnen i artikeln:

AreimCapMan

Affären avser kontorsfastigheten Lybeck 2 och den intilliggande fastigheten Ladugårdsgärdet 1:51 på Tegeluddsvägen i Stockholm. Säljare är CapMan Real Estate. 

Areim ska utveckla fastigheterna både invändigt och utvändigt och skräddarsy lokaler för nytillkomna hyresgäster. Bolaget planerar även att arbeta med att ta fram en ny detaljplan som möjliggör utveckling av fastigheterna och området. 

Läs även: Branschen: Lagändring krävs för att inte förlora fastighetsrätten gentemot mobiloperatörer

– Investeringen är helt i linje med vår strategi att förvärva attraktivt belägna kontorsfastigheter, där vi kan tillföra långsiktigt värde genom modernisering och utveckling. Hela stadsdelen är inne i en spännande utvecklingsfas som vi vill vara med och bidra till, säger Erik Vikbladh, Head of Investments Sweden på Areim, i bolagets pressmeddelande. 

Tillträdet skedde den 31 januari 2022. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

AreimCapMan

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.